+31544378759 [email protected]
Selecteer een pagina

MomentZ Uitvaartverzorging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij MomentZ uitvaartzorg,


Bij MomentZ Uitvaartzorg staan UW wensen centraal. Persoonlijke benadering, dat is wat wij belangrijk vinden. De uitvaartzorg die wij u bieden, is geen kant-en-klaar pakket, maar een persoonlijke uitvaart, verzorgd tot in detail, en naar UW wensen. Want ieder persoon is anders zo ook iedere uitvaart. Zo heeft MomentZ respect voor plaatselijke tradities maar staan wij ook open voor vernieuwing.  Het is van groot belang dat er een vertrouwensband is tussen u en de uitvaartleider.

Daarom bieden wij u ruimte en tijd om alle zaken te regelen. Wij vinden het vanzelfsprekend om alles te bespreken wanneer u er aan toe bent. Uiteraard moeten er in korte tijd veel dingen doorgenomen en vastgelegd worden. Dit hoeft echter niet allemaal in het eerste gesprek.
Bij ons heeft u steeds dezelfde uitvaartleider. Deze bespreekt met u de uitvaart, begeleidt de condoleance en de uitvaart.

Wie zijn wij?

MomentZ Uitvaartzorg is opgericht door Rob Krabben, samen met André Geerdink verzorgen wij Uitvaarten in de regio Achterhoek, en daarbuiten.
Al ruim 15 jaar hebben wij ervaring in de uitvaartverzorging. In 2012 is besloten deze ervaring in een eigen onderneming te gaan inzetten vanuit de Achterhoek.

Graag willen we mensen bijstaan in de verdrietige tijd rond een overlijden en in alle rust een uitvaart vormgeven, passend bij uw eigen gezindte of levensovertuiging.

Door de ervaring van de achterliggende jaren mag u een ruime kennis verwachten met betrekking tot een zorgvuldig geregelde uitvaart, rekening houdend met uw eigen wensen, en kosten.

Het maakt niet uit waar u een verzekeringspolis heeft lopen, u bent vrij om te kiezen welke uitvaartonderneming u kiest, vraag gerust een offerte aan bij ons, dit scheelt u teveel op een reguliere polis.

MomentZ Uitvaartzorg heeft eigen rouwvervoer, koelingen voor opbaarmogelijkheden thuis en wij hebben een goed verzorgingsteam dag en nacht voor u klaar staan, tevens kunnen wij een balseming toepassen, in Nederland is dit sinds enkele jaren mogelijk en noemen het omdat het een lichte balseming betreft een Tanatopraxie.

Wij maken al het rouwdrukwerk in eigen beheer. Zowel reguliere als zelf ontworpen rouwkaarten kunnen wij op korte termijn realiseren.

Ons assortiment kisten

Onderstaand treft u het assortiment aan kisten welke wij u voor gunstige tarieven kunnen leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie

“Perfect drukwerk”

“Onze complimenten over de snelle levering van het drukwerk”

Pieter en Angela

“Fijne samenwerking”

“Wat is het mooi om ondanks al het verdriet toch zo fijn samen te hebben kunnen werken voor het afscheid van onze zoon, bedankt!”

Annet en John

“Professioneel vervoer”

“Het vervoer  was zeer professioneel geregeld, wij waren blij met de manier hoe respectvol alles is verlopen “

Agnes en Kees

“Ontzorgd”

“Een mooi en waardig afscheid van onze dierbare, mede dankzij het vervoer”

Debbie

Neem contact met ons op

Wilt u een offerte opvragen voor een rit? Wilt u meer informatie hebben over onze diensten? U kunt ons het beste bellen maar als graag contact wilt via de mail dan kunt u dit formulier ook gebruiken, wij reageren spoedig op uw vraag